Válasz:
Lasaro (2008. Június 8. - 08:35) -kor küldött üzenetére
Hát én anno az RTL Klubbon láttam, mikor ugye krónikus álmatlanságban szenvedtem, így ezt néztem. Talán a festményes résztől néztem az évadzáróig. De már szeptembertől láttam a promoit. Aztán lett net, én meg unatkoztam és egyszer mibe botlok: Supernatural letöltés (korlátlanul, full sávszéleséggel).
Azt hiszem egy hét alatt lent volt a két évad és talán további három hétig nyammogtam rajra. De mivel mindig jött valami új sorozat (vagy épp régi új részekkel) valahogy mindig háttérbe került. A fináléja magasan ütötte az idei (általam nézett) sorozatokét, aztán mégse az lett az no.1 évadzáró, mert két héttel később kiütötte a Lost-é. Sz'al benne van a kedvencek között, de valahol ott középen mert mindig van örök kedvenc (pl. Alias, Lost). Két dolog miatt nézem: néha tényleg elég jól néznek ki a szellemek, démonok, szörnyek meg miegymás, meg hát néha-néha azért poénok is repülnek a golyók mellett.
Nem tervezem újra nézni, mert így is zsúfolt a nyár, az estéket meg inkább még nem látott sorozatokkal (How I Met Your Mother - 3.évad, Weeds - 2.évad) töltöm, de lehet, hogy ha lesz időm akkor majd megnézek pár kedvenc részt.
Szívek szállodáját régen amolyan "háttérzajként" funkcionált, de most épp elkaptam a promoját a V3-n. Nagy volt!!