A KORCSMA 1/2
© Lasaro 2008. jún. 01. 19:12 | Válasz | #996
Válasz 'Jacob' üzenetére (#995)
Meg is van a köv. téma akkor, feldobom hát
- amíg várjuk a sorozatot:
Ha lenne egy kis magántőkéd, amit arra fordítanál, h nyitsz egy SupNat stílusú bárt/pubot/csehót/kocsmát, mi tennél, h az embernek meglegyen az Odaát fíingje?
lehet agyalni pl. a neven, a díszleten, a szórakozási lehetőségen, az itallapon - a helyszín nem lényeg
aztán hátha ráharap vki
minél inkább megvalósíthatóbb, annál jobb (a magántőke nem azt jelenti, h tiéd a lottóötös)
© Lasaro 2008. jún. 01. 20:20 | Válasz | #997
Válasz 'Lasaro' üzenetére (#996)
Jah, és persze ilyen ötletek kíméljenek, h meghívnám Jensen/Jaredet esténtként eljönni, h túduljon a tinik hada
© Jacob 2008. jún. 01. 20:44 | Válasz | #998
Válasz 'Lasaro' üzenetére (#997)
Lehetne ez a szlogen:
"Gyere a pub-ba melynek neve Whinchester,
Ha nyáladzani mertek kint lesztek,
Mert az italok kemények lesznek nektek,
Könnyelmű tinilány ide ne tévedjen,
Mert ez itt a pub, melynek neve Whincester!!"
© Jacob 2008. jún. 01. 20:44 | Válasz | #999
Persze tehetnék a falra néhány Vendigo-t, egy két hullát a földre, valami negyvenés nőt aki elmegy Elle-nek és lám-lám máris otthonosak leszünk!
© Lasaro 2008. jún. 01. 21:02 | Válasz | #1000
Válasz 'Jacob' üzenetére (#999)
Nem rossz, nem rossz:D Winchester Brother's Hellhouse
))
És belépésnek kéne feltenni 1 olyan kérdést, amit az tud, aki nézi asorozatot, tényleg nézi, és nem csak nyáladzik
Lenn ott egy kidobó, mondjuk a yellow-eyed hasonmás, és beszerzünk ilyen sárga színes kontaklencsét:D
© Jacob 2008. jún. 01. 21:26 | Válasz | #1001
Meg egy whincester-t!!! (a puskára gondolok!). Aztán azzal lehetne ijeszgetni mindenkit. És a fene egye meg, nem én lettem az 1000. komment tulajdonosa!!!! De legalább enyém a 999 azaz 666! :D
© Lasaro 2008. jún. 01. 21:54 | Válasz | #1002
Válasz 'Jacob' üzenetére (#1001)
Hehe, nem is figyeltem
Legalább nem az az 1000. h "juhé, enyém az 1000. hsz"
)) Naná, egy Winchester rifle alap
A 2. évadban, mikor a szemfényvesztés van és összevesznek meg minden, és a suli takarítója a tettes - ott van vmi "purple-nurple" v mi a szösz, ami Dean iszik a kocsmában - simán lehetne az
de nem biztos, h az a rész.
Egy ördögcsapdát is simán lehetne rakni a poháralátétre, innen nem szökik el a pia:P
© Jacob 2008. jún. 01. 23:43 | Válasz | #1003
Válasz 'Lasaro' üzenetére (#1002)
Jah. Az a purple izé az a lila mellbimbó volt, nem??? lol
© Lasaro 2008. jún. 01. 23:51 | Válasz | #1004
Válasz 'Jacob' üzenetére (#1003)
igazából meg nem mondom neked, vmi angol szójáték
az rémlik, h ajánlgatta ott
© Jacob 2008. jún. 02. 01:03 | Válasz | #1005
Válasz 'Lasaro' üzenetére (#1004)
Én úgy tudom, hogy a fordításban lilla mell volt, valami olyan magyarázattal, hogy talán lila az ital színe pont olyan lila mint ha valakinek megcsavarják a mellbimbóját... Talán így volt.
© Májti 2008. jún. 02. 06:13 | Válasz | #1006
Válasz 'Lasaro' üzenetére (#996)
Huh, engem nagyon megfogott ez a milyennek képzeled el a Supnat kocsmát dolog! Hangzatos néven és szlogenen nem gondolkodtam, de vannak elképzeléseim, hogyan nézhetne ki.
Rögtön három szintben gondolkodtam, legyen pinyó is meg galéria. Maga a pub részben legyen a fa a domináns elem, központi helyen egy robosztus bárpulttal, ahol a koocsmáros feje fölött lógank le a talpas poharak, végig tükrözött hátfallal, mogyoró a pulton, amolyan igazi amcsi módon. A falakon fegyverek, mint díszítőelemek, olajlámpás szerű világítótestek, idézzen egy kis westernt. Persze elmaradhatatlan kellék a biliárdasztal(lehet csocsó is, csakhogy vmi magyar beütést is adjunk neki) és darts. Az asztalos székes vendégmarasztaló megoldás helyett inkább faboxokat tudnék beleképzelni.
Galéria, olyan padlás szerű fílinggel, puffok dohányzóasztalra hasonlító bútorokkal, a a falakon gyertyák, kristályok, győgynövények élő és szárított formában, imitált színesüveg ablakokkal, vitrines szekrényekben antik könyvekkel, és néhány vizipipa a hangulat kedvéért.
A pince meg lehetne vmi barlangra emlékeztető sötét de tágas hely. A falakon barlangrajzok, de a hagyományos ember vadászik állatra motívumok helyett démonok vadásznak emberekre stílussal. Itt is boxos megoldással, de azok inkább jurtára hasonlítsanak...
Ha rámszakad a nemzetibank lehet megcsinálom!;)
© Jacob 2008. jún. 02. 12:02 | Válasz | #1007
Válasz 'Májti' üzenetére (#1006)
Azon kívűl, hogy korán kelő típus vagy, nem vagy véletlenül lakberendező?
© Lasaro 2008. jún. 02. 15:25 | Válasz | #1008
Válasz 'Májti' üzenetére (#1006)
A pub részről nekem is hasonló elképzelésem van, hosszú bárpult, fölötte lógó poharak, mögötte a piák, amit a tükör kettőz meg. Egy zenegép is mindenkép - inkább westernes stílus, mint misztikus félhomály.
A pincével is megvettél, bár én inkább arra hegyezném ki a hangsúlyt, h ez egy pince, még raknék be egy csomó kacatot, polcot, hogy tényleg úgy nézzen ki, mint ahová a régvolt limlomok kerülnek
A démonos-vadász rajz meg isteni ötlet!
© Májti 2008. jún. 02. 17:50 | Válasz | #1009
Válasz 'Jacob' üzenetére (#1007)
Német nyelvész leszek majd, ha lediplomázom, és logisztikai ügyintézőként dolgozok, szal nem vagyok lakberendező, csak jó a fantáziám(remélem, ezt már többször bizonyítottam is).;)
© Májti 2008. jún. 02. 17:55 | Válasz | #1010
Válasz 'Lasaro' üzenetére (#1008)
Igazad van, egy bakelitlemezes zenegép pont beleillik a képbe - annyira alapberendezése egy pubnak, hogy el is felejtettem megemlíteni.:P A pinyót még átrendezhetjük.;)
A galériáról meg lefelejtettem a foteleket, kanapékat, babzsákokat, de remélem odaképzelte mindenki!
© KAZ 2008. jún. 02. 18:37 | Válasz | #1011
Egész hangulatos kis kocsmát sikerült összeraknotok.
Az itallapon még szerepelhetne a szenteltvíz, a menübe wendigo steaket és hasonlókat tennék. Lenne még mágikus kör a mennyezetre festve, a picében nagy zsákok só felirattal. A wc-be kéne valami kis rémisztgetős trükk, mondjuk a tükörben Bloody Mary, vagy egy szellem jelenne meg halványan.
© Májti 2008. jún. 02. 20:04 | Válasz | #1012
Válasz 'KAZ' üzenetére (#1011)
Jaja, lőporoshordó is kell szalmazsákkal, mennyezetről lelógó kötél akasztóhurokba kötve... De azért ezt a barlangos pinceberendezést nem dobnám ki, inkább kell a pinyó alá még egy szint.
Slozival kapcsolatban még az jutott eszembe, hogy kell a hangulathoz az az egy darab folyamatosan villódzó fénycső is.:P
© SammyWinchester 2008. jún. 02. 20:19 | Válasz | #1013
Lassan kínzókamra lesz a pubból:P én még eltudnék képzelni egy régimódi tv-t amiben folyamatosan SN epizódokat játszanak
© Kacsababa 2008. jún. 02. 20:24 | Válasz | #1014
Az ablakok alatt kősó, a bejáratnál egy démoncsapda...
© Jacob 2008. jún. 02. 20:27 | Válasz | #1015
Válasz 'Kacsababa' üzenetére (#1014)
Az egy-két Vendigo hullát ne felejtsük már ki.
© Májti 2008. jún. 02. 20:29 | Válasz | #1016
Válasz 'SammyWinchester' üzenetére (#1013)
Ez csak természetes! Egyébként erre a célra találtam ki a bralangos berendezésű pinyót a jurtákkal, hogy esetleg ott akár kérésre is bármelyik epizód megtekinthető; kizárólag eredetiben seth feliratával(csak hogy "nyalizzak" egy kicsit).:P
© Májti 2008. jún. 02. 20:30 | Válasz | #1017
Válasz 'Jacob' üzenetére (#1015)
Inkább vendigo prém a padlóra, hogy ne fázzon a lábunk!:D
© Kacsababa 2008. jún. 02. 20:36 | Válasz | #1018
És a pincében mindenféle Supnat merchandise jó drágán kapható. ^_^
© Májti 2008. jún. 02. 20:38 | Válasz | #1019
Válasz 'Kacsababa' üzenetére (#1018)
Ja, persze és tinilányok ingyenkólát kapnak! Na, ezt neee!
© Kacsababa 2008. jún. 02. 20:45 | Válasz | #1020
Válasz 'Májti' üzenetére (#1019)
Tinilányoknak ingyen emberáldozat...
© Májti 2008. jún. 02. 21:04 | Válasz | #1021
Válasz 'Kacsababa' üzenetére (#1020)
A kedves user rosszul használja a ragokat!
Így helyes: ingyen emberáldozat tinilányokból...:P